Kaffe

og te, kakao, vand, tilbehør m.m

Kaffe

En god dag starter med en god, velsmagende og lækker kop kaffe. Det kræver kaffebønner i god kvalitet. Derfor forhandler Krøjgaard Kaffe god kvalitetskaffe fra b.la. Peter Larsen og Löfbergs.

Med et bredt sortiment af hele bønner, malet kaffe, aromakaffe m.m, kan I altid finde jeres yndlingskaffe hos os.

Se udsnit af sortiment

Te

De fleste værdsætter en god kop te og hos Krøjgaard Kaffe tilbyder vi også te i mange varianter. Vi forhandler de fineste og mest populære teprodukter på markedet med mærker som: Pickwick, Lipton og Fredsted.

Se udsnit af sortiment

Kakao, mælk, sukker, chokolade m.m

Krøjgaard Kaffe tilbyder totalløsninger indenfor kaffe, te, vand og tilbehør. I behøver altså kun at købe jeres kaffeforsyninger et sted -helt uden bøvl.

Opret bruger og se sortiment

Kakao

Mælk

Sukker

Chokolade

Bægre, rørepinde, termokander, rengøringsmidler m.m

Vi forhandler alt fra rengøringsmidler til bægre. Det gør det nemt at vedligeholde maskinen og nyde kaffen og de andre varme drikke.

Kontakt os

Bægre

Termokander

Rengøring

Rørepinde

Kildevand

Vi tilbyder selvfølgelig også forfriskende vand. Men mere end det. Sæt jeres personlige præg på vandflasken, ved at tilføje jeres virksomhedslogo.

Lær mere

God kaffe – og lige lidt mere

Med et bredt sortiment af kaffe og tilbehør, er der altid noget nyt man kan bestille. Kunne I tænke jer at handle hos os? Få adgang til vores sortiment ved at oprette en firmakonto nedenfor.

Opret firmakonto login

Produkter af god kvalitet

Krøjgaard Kaffe forhandler kun varer vi kan stole på. Varer som er velkendte og populære.

Vi forhandler blandt andre følgende mærker:

  • Peter Larsen Kaffe
  • Löfbergs
  • Lipton
  • Pickwick
  • Fredsted
  • Bradley’s
  • Caprimo

 

Ansvarsbevidste produkter: Kaffe og te

En stor del af vores kaffesortiment er Fairtrade og Rainforest-Alliance certificeret. Det vil sige at du ved at købe disse produkter, bidrager til en fair løn for bønder i andre lande og beskytter regnskovene.

Vi tilbyder naturligvis også økologisk kaffe.

 

Tilbehør

Vi forhandler også rengøringsartikler. Hos os finder I altid de nødvendige og godkendte rengøringsartikler til det kaffeudstyr, I bruger.

Vi forhandler b.la varer fra Urnex, som er noget af det bedste man kan finde inden for kafferengøring.

 

Lidt udover det sævanlige

Hvis I til tider leder efter nye smagsoplevelser, kan Krøjgaard kaffe også tilfredsstille jeres ønske. Her er blot to eksempler på nogle af de mange varer, som bidrager til en spændende hverdag:

Sjælevarmer – Aromakaffe fra Peter Larsen

Aromakaffe er kaffe som er tilsat naturlige aromaer. Peter Larsens Sjælevarmer, indeholder en mild smag af kokosnød og rom. Det giver en smagsoplevelse lidt udover det sædvanlige.

Mælkechokolade med karamel og havsalt – Belgisk chokolade fra Bouchard

Denne mælkechokolade med havsalt og karamel er en god sammensætning. Salt og sødme er de to primære smagsanser som tungen opfanger. Med en todimensionel smagsoplevelse, formår salten at fremhæve smagen af sødmen fra chokoladen.

Chokoladen kommer i delevenlige små indpakninger. Hele kontoret skal jo have lov til at smage.

 

Alt til automater og maskiner

Da kaffeautomater og andre maskiner har brug for genopfyldning, har Krøjgaard Kaffe alle de produkter der skal bruges inden for kaffeautomater. Hele kaffebønner, malet kaffe, kakaopulver, mælkepulver m.m. Vi har det hele.