Maskiner

Alt i kaffeautomater, vandkølere m.m

Hvad søger du?

KAFFEAUTOMATER

SE VORES UDVALG

VANDKØLERE

SE VORES UDVALG

BRYGANLÆG

SE VORES UDVALG

KAFFEMASKINER

SE VORES UDVALG

Automater der passer til jeres behov

Hos Krøjgaard Kaffe er vi altid klar til at rådgive dig om din nye maskine. Så giv os et kald eller en mail, hvis der er spørgsmål til jeres kommende løsning.

Kontakt os i dag

Kvalitetsprodukter til gode priser

Krøjgaard Kaffe ApS har et stort udvalg af kaffeautomater, vandkølere, kaffemaskiner, bryganlæg og tilbehør fra velkendte kvalitetsmærker. Heraf Animo, Wittenborg, Cosmetal og mange andre. Du kan derfor være sikker på at få slidstærke kvalitetsprodukter, når du handler ved os.

Vi er b.la. certificeret Animo forhandler, og du kan være sikker på at få gode priser på din kommende kaffeautomat/vandkøler.

Leder du efter en bestemt kaffemaskine som du ikke kan se i vores sortiment? Frygt ej! Kontakt os gerne, så finder vi ud af om det er noget vi kan løse.

 

Installation og montering

De fleste maskiner kræver en vis installation. Krøjgaard Kaffe har flere års erfaring inden for kaffebranchen. Vi hjælper gerne med installation af kaffemaskinen, og står selvfølgelig altid klar med rådgivning.

 

Tryg ved at eje en maskine

Hvis du mangler en serviceaftale til din maskine, kan vi oprette en serviceaftale, der dækker det I som virksomhed har brug for. Vi er hurtigt ude og hjælpe hvis et problem opstår, og derfor kan du altid være tryg ved at eje en maskine fra os.