Serviceaftaler

Vores teknikere dækker Midt- og Østjylland

Vi laver service af kaffeautomater i følgende hovedområder: Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Service til store og små virksomheder

Vi udfører:

  • Montering og installation af kaffeautomater
  • Service af kaffeautomater, vandkølere m.m
  • Udskiftning af kalkfilter
  • Rengøring af kaffeautomater

Serviceaftaler:

  • Årlig udskiftning af kalkfilter: Hvis jeres virksomhed ikke ønsker en serviceaftale, har I mulighed for at vælge en årlig udskiftning af kalkfilter. Det er gratis ved køb af en ny kaffeautomat.
  • Serviceaftale: Ved tilkøb af en serviceaftale behøver I ikke at bekymre jer om uforudsete udgifter, hvis jeres kaffeautomat pludselig ikke virker. En serviceaftale indeholder b.la. en fri tilkaldevagt, der er ledig alle hverdage.

Postnumre vi dækker med egne teknikere:

Alle postnumre inden for disse områder/byer:

Aarhus Silkeborg Skanderborg Odder
Horsens Hedensted Vejle

Ønsker I et tilbud på en serviceaftale?

Kontakt os på

eller skriv til info@k-kaffe.dk

Hvorfor er service nødvendigt?

Ligesom biler, har kaffeautomater også behov for vedligeholdelse. Ligesom det er vigtigt at have en pålidelig mekaniker, er det også vigtigt at finde en servicepartner der altid er tilgængelig, og som elsker at have dig som kunde.

 

Hvorfor skal man vælge service fra Krøjgaard Kaffe?

Krøjgaard Kaffe er drevet af passion. Vi har arbejdet inden for kaffebranchen i flere år, og har derfor en masse erfaring indenfor de fleste typer fejl, en kaffeautomat kunne komme op med.

Krøjgaard Kaffe ApS er en mindre lokal virksomhed. I større virksomheder kan det ske at kunderne bliver glemt, men hos os er du sikker på at få en mere personlig og jordnær tilgang til jeres behov og udfordringer.

Selvom vi elsker at bruge tid sammen med jer, er det vores mål, at I skal se os så sjældent som muligt og at jeres automat/automater virker upåklageligt.

Udover alt dette, tilbyder vi også en stilren og brugervenlig webshop, så I kan få købt alt den kaffe og te der er behov for.

Kontakt os

Alle hverdage fra 8.00 – 16.00