Animo vandkølere

Læs mere om mærket Animo


OptiCool

Køligt vand hele dagen

Tryk og hold knappen inde for at frigive forfriskende koldt vand. Den brugervenlige OptiCool er udstyret med et direkte kølesystem og fastmonteret vandforbindelse. For en lang holdbarhed, er maskinen lavet af rustfritstål af høj kvalitet. Minimal vedligeholdese påkrævet.

Cosmetal vandkølere

Cosmetal logo with shadow
Læs mere om mærket Cosmetal

Jet A

En klassiker

Vandkøleren Jet A fra Cosmetal er en velkendt maskine, som står i flere virksomheder. Populæriteten kommer af at den blåt tilsluttes den normale drikkevandsforsyning og kræver begrænset vedligeholdelse. Med en kapacitet på 30 liter, kan den bruges flittigt af mange tørstige medarbejdere.

Oasis vandkølere

Læs mere om mærket Oasis


Onyx

Minimalistisk og sofistikeret

Onyx vandkøleren er perfekt til det lille tekøkken eller kontoret. Den funktionelle drypbakke er aftagelig og maskinen har indbygget LED lys, til at oplyse servingsområdet. Vi betegner denne vandkøler som flot, moderne og funktionel.


KaliX

Forfriskende og smart

KaliX gulvmodellen er lavet til kontoret, hvori den kan stå for sig selv. Den enkle design gør den indbydende at se på. Vandkøleren har indbygget “KaliX Mechanical AutoDrain”, der gør det muligt at se hvornår vandet fra drypbakken skal tømmes.