Animo kaffeautomater

Leje fra 238 ,- / Måneden

Læs mere om mærket Animo


OptiVend

Instant med frysetørret kaffe

OptiVend kan tilbyde en lang række lækre pulverbaserede drikke. Det  er en maskine med en stærk indre og en smuk ydre.


OptiFresh

Friskbryg med malet kaffe eller hele bønner

Med Optifresh kan du vælge almindelig kaffe, skummende cappuccino eller en latte macchiato. Der er også varmt vand til te og instant-drikke. OptiFresh fås også med kværn: OptiFresh Bean, som giver en friskere smag til den velkendte filterkaffe.


OptiBean Touch

Espresso med hele bønner

OptiBean fra Animo leverer friskbrygget kaffe og mange varianter på næsten ingen tid. OptiBean bruger espressobryg. Det giver kaffen en mørkere og fyldigere smag – perfekt til espresso.

Pulverdrikke fås også, herunder mælk og chokolade.


OptiMe

Espresso med hele bønner & mulighed for frisk mælk

En stærk espresso, en lækker kop sort kaffe eller en cappuccino med frisk mælk? Med OptiMe får du både smag og et prisbelønnet design. OptiMe er friskmalet kaffe med et personligt design.

Mulighed for tilvalg af frisk mælk (mælkekøler).

Wittenborg kaffeautomater

Ring for pris – (+45) 40 80 20 80

Kaffeautomater fra Wittenborg
Læs mere om mærket Wittenborg


9100

Friskbryg med malet kaffe eller hele bønner

Wittenborg 9100 har et stort udvalg af varme drikke. Derfor har kaffeautomaten meget at byde på. Den indbyggede HD touch skærm med brugervenlig interface gør designet indbydende at se på.


95

Friskbryg med malet kaffe eller hele bønner

Semi-automatisk kaffeautomat i flot design. Automaten brygger en topkvalitets friskbryg og espressobaserede drikke fra friskkværnede bønner. Maskinen har en multicolor grafisk skærm.


FB7100

(Refurbished) 

En ‘refurbished’ maskine er en brugt maskine, som er blevet istandsat, testet og opgraderet. En god løsning for pengepung og miljø og med samme kvalitet som Wittenborgs øvrige kaffeautomater.

Selvom dette er en lidt ældre model, er der stadig meget at byde på.


FB55

(Refurbished) 

Hurtig kaffeautomat med et flot og stilfuldt kabinet. Med et slankt design kan Wittenborgs FB55 nemt passe ind hvor som helst.
Dette er en ‘refurbished’ maskine; istandsat, testet og opgraderet.

Rhea Vendors

Ring for pris – (+45) 40 80 20 80

Læs mere om mærket Rhea Vendors


laRhea V+ Grande Premium

Friskbryg med malet kaffe eller helebønner

laRhea V+ Grande Premium kommer med et indbygget 7″ touch skærm, som bidrager til den lille luksus oplevelse. Maskinen har en høj kapacitet og en gennemsigtig bønnebeholder, der får den kommende kaffe til at virke endnu mere indbydende.


Business Line

Friskbryg med malet kaffe eller hele bønner

Kaffeautomaten der er designet til arbejdspladsen. Business Line er den nye standard for bordplade kaffeautomater. Med et super lækkert design og Variflex brygger i hver model, bliver man aldrig træt af at nyde en kop kaffe fra maskinen.

 


OCS Lio 2C

Instant med frysetørret kaffe

Trods kaffeautomatens mindre størrelse, er den fyldt med en masse kraftfulde komponenter. Automaten har f.eks. to interne mixere, der kan dispensere 4 instant pulverdrikke, der gør det muligt at lave en drik på få sekunder.


XXOC

Espresso eller instant kaffe

XXOC kaffeautomaten er den mindste bordtop model fra Rhea Vendors. Maskinen har indbygget vandtank og 10 menu enheder. Selvom maskinen er af mindre størrelse, kan man vælge mellem espresso eller instant.


eC

Malet kaffe

Kaffeautomaten der har to muligheder. Få eC kaffeautomaten med vandtislutning eller intern vandtank. På blot få sekunder brygger eC fantastisk god kaffe ved hjælp af dens indbyggede Variflex brygger.

 

Etna

Ring for pris – (+45) 40 80 20 80

Læs mere om mærket ETNA


Dorado Espresso Compact

Espresso, topping og chokolade

Kaffeautomatens navn gør det tydeligt hvad den går ud på. Den er lille og kompakt, men bestemt ikke skuffende. Med denne kaffeautomat kan du vælge helt optil 10 forskellige varme drikke. – Brygget på friskkværnede bønner.


Dorado Espresso Medium

Espresso, topping og chokolade

Dorado Espresso har en høj kapacitet, men udover det er den udstyret med en kværn af super høj kvalitet, der gør den i stand til at vare længe, og presse endnu mere smag ud af kaffebønnerne.


Dorado Fresh Brew Large

Espressobryg

Filterkaffe er klart det bedste valg til store kander. Dorado Fresh Brew Large gør det muligt at ekstrasere maksimal smag og aroma på kort tid. Kaffemaskinen fungere med et papir og semi-permanent filter.


Dorado Instant Small

Instant med frysetørret

Dorado Instant Small er den perfekte maskine hvis hastighed betyder alt. På blot 8 sekunder kan denne kaffeautomat tilberede en lækker varm drink baseret på instant pulver.

 

_

Flere kaffeautomater på vej