Kaffeautomater fra

Italiensk design med en vision

Rhea Vendors har været på automat markedet i mere end 50 år. Virksomhedens mål og vision er at skabe tillid omkring deres produkter. Rhea Vendors er familiejet, og derfor forsætter denne vision, med at skabe gode og stabile kaffeautomater.

Når du køber en La Rhea/Rhea Vendors maskine, kan du være sikker på at du har lavet en god handel. Rhea Vendors laver nemlig kvalitetskaffeautomater til konkurrencedygtige priser, og er derfor en god alternativ til andre kaffeautomater på markedet.

Nedenfor kan du se vores udvalg af Rhea Vendors kaffeautomater.

eC

eC er en high-tech iøjenfaldende kaffeautomat præget af en italiensk stil. Maskinen er udstyret med Variflex bryg, adskillige energibesparende funktioner og 8 forskellige menu knapper. Automaten kan enten fås i “stand-alone” (Intern vandtank/ekstern vandmodul) eller med tilslutning til en vandforsyning.

Ring for pris (+45 40 80 20 80)

Køb eller lej

laRhea V+ Grande Premium

Friskbryg med malet kaffe eller hele bønner

laRhea V+ Grande Premium er Rheavendors topmodel. Den har en indbygget touchskærm, hvori man herfra vælger hvilken drik man ønsker. Lysene på siden af panelet og den transparente bønnebeholder får maskinen til at virke inbydende. Designet er lige så flot som smagen af kaffen.

Ring for pris (+45 40 80 20 80)

Køb eller lej

Business Line

Friskbryg med malet kaffe eller hele bønner

En kaffeautomat designet til arbejdspladsen/kontoret. Maskinens udseende er flot og elegant og hver model har en Variflex brygger. Dette resulterer i en fantastisk kaffe, som man aldrig bliver træt af at drikke.

Ring for pris (+45 40 80 20 80)

Køb eller lej

OCS Lio 2C

Instant med frysetørret kaffe

OCS Lio 2C er et af Rheavendors mindre kaffeautomater, men på trods af maskinens lille størrelse er den fyldt med en masse kraftfulde komponenter. Den er f.eks. udstyret med to interne mixere og vandtank, sådan at man ikke behøver at tilslutte den til en vandtilslutning.

Ring for pris (+45 40 80 20 80)

Køb eller lej

XXOC

Espresso  & instant

Maskinen har indbygget vandtank og 10 drikkemuligheder. Selvom maskinen er af mindre størrelse, kan der vælges mellem espresso eller instant kaffe.

Ligesom OCS Lio 2C kan XXOC brygge super lækkert kaffe på meget lidt plads.

Ring for pris (+45 40 80 20 80)

Køb eller lej