Kaffeautomater fra

Krøjgaard Kaffe er certificeret Animo-forhandler. Animo producerer fuldautomatiske kaffeautomater og er designet til de mennesker der sætter pris på at skænke en god kop kaffe. Ved at købe en Animo kaffeautomat, kan du være sikker på at modtage en automat af høj kvalitet. Animos produkter er nemlig kendt for at være brugervenlige og have en lang levetid. Automaterne passer til enhver arbejdsplads, og anvendes ofte på kontorer, hoteller, hospitaler, kantiner, plejehjem, skoler m.m.

Udforsk vores sortiment af Animos kaffeautomater nedenfor.

OptiVend

Instant med frysetørret kaffe

Om du er til sort kaffe, Cappuccino eller te, kan OptiVend fra Animo opfylde dit ønske. Automaten giver dig en varm og frisk instantkaffe eller dampende varmt vand til te i løbet af få sekunder. Maskinen består af robuste og slidstærke dele, der er med til at give en lang levetid. OptiVend fås i flere forskellige versioner og modeller.

Leje fra 238 ,- / Måneden

Køb eller lej

OptiFresh

Friskbryg med malet kaffe eller hele bønner

Med Optifresh kan du vælge sort kaffe, skummende cappuccino eller latte macchiato, og selvfølgelig varmt vand til te og instant-drikke, såsom varm chokolade. OptiFresh fås også med kværn: OptiFresh Bean, som er med til at give en friskere smag til den velkendte filterkaffe.

OptiFresh og OptiFresh Bean Kaffeautomater fra Animo

Leje fra 456 ,- / Måneden

Køb eller lej

OptiBean Touch

Espresso med hele bønner

OptiBean fra Animo leverer friskbrygget kaffe og mange variationer på næsten ingen tid. OptiBean bruger espressobryg, hvilket er med til at give kaffen en mørkere og fyldigere smag – perfekt til espresso.

Pulverdrikke fås også, herunder mælk og chokolade.

OptiBean kaffeautomat fra Animo. Espressobryg til virksomheder

Leje fra 548 ,- / Måneden

Køb eller lej

OptiMe

Espresso med hele bønner & mulighed for frisk mælk

En stærk espresso, en lækker kop sort kaffe eller en cappuccino med frisk mælk? Med OptiMe får du både smag og et prisbelønnet design. OptiMe er friskmalet kaffe med et personligt design.

Leje fra 596 ,- / Måneden

Køb eller lej