Alle Filter Kaffemaskiner

Bonamat kaffemaskiner

Ring for pris – (+45) 40 80 20 80

Besøg Bonamats hjemmeside

Bonamat Novo 2010

2 varmeplader

Novo 2010 fra Bonamat Bravilor er en kaffemaskine der har en lagerkapacitet der svarer til 24 kopper. Med en bryggetid på 5 min./1,7 liter, kan man brygge nok kaffe til et større antal mennesker. Maskinen består af rustfritstål og sort plastik.

Bonamat Mondo 2010

Filtertragt af rustfritstål

Bryg frisk filterkaffe med Matic 2010. Rustfristål udstråler en moderne og ren stil. Betjeningsknapperne er med LED lys, hvori maskinen også er udstyret med signaler der fortæller når kaffen er klar, og når der skal afkalkes.

Bonamat Mondo Twin 2010

2 varmeplader

Bonamat Mondos storebror. Bonamat Mondo Twin har alle samme funktioner, men ganget med to! Det vil sige at kaffemaskinen har en kapacitet på 288 kopper kaffe i timen.

Bonamat Matic 2010

Automatisk vandopfyldning

Kaffemaskinen som automatisk påfylder vand, så du kan fokusere på andre ting. Bonamat Matic 2010 kan brygge 120 kopper kaffe på kun en time.

Bonamat Matic Twin 2010

2 varmeplader

Udover automatisk vandpåfyldning brygger Bonamat Matic Twin dobbelt så meget kaffe som Bonamat Matic. Det er en kapacitet på 240 kopper kaffe på en time!

Bonamat THA 2010

Kaffe til pumpe eller termokande 

Bonamat THA brygger kaffen direkte ned i pumpe- eller termokanden. Den perfekte kaffemaskine til virksomheder som skal brygge en stor mængde kaffe.

Animo kaffemaskiner

Ring for pris – (+45) 40 80 20 80

Læs mere om mærket Animo

Excelso (Udvalg)

Filterkaffe til hjertet.

Excelso kaffemaskinen kan fås i tre forskellige modeller; Excelso, Excelso T  og Excelso TP. Med hver deres speciale, kan man være sikker på at brygge en kaffe der er tilfredstillende god til jeres behov.

M-line

Med eller uden automatisk vandopfyldning

Animos M-line kan fås i mange forskellige modeller. Tryk på “Læs mere om M-line” for at læse mere om hver model.

MT-line

Bryg til termokander

Bemærk at den største model er udstillet, og at Animos MT-line kan fås i mange forskellige modeller, der passer lige nøjagtigt til jeres behov.