Kaffeautomat til virksomhed

Skal I have fundet en kaffeautomat?

Vi tilbyder kaffeautomater til virksomheder. Lad os hjælpe jer med at finde den maskine der passer til jeres virksomhed. Vi er placeret i Hasselager, nær Aarhus og vi spænder i en stor radius.

Se alle kaffeautomaterFå personlig rådgivning
OptiMe - Kaffeautomater

Kaffeautomat udvalg

Animo

Lækker epresso brygget på topkvalitets kaffebryggere. Mulighed for kaffe brygget på friskkværnede kaffebønner. Føl jer ligesom en barista.

Se maskiner

Kaffeautomat udvalg

La Rhea

Ægte espresso brygget på italienske kaffeautomater. Stort udvalg: alt fra instant kaffe og knapper til espresso og touch skærm.

Se maskiner
Etna Dorado Espresso Medium

Kaffeautomat udvalg

Etna

Lækre og robuste kaffeautomater med stålfast design. Passer ind i de fleste indretninger og brygger naturligvis rigtig god kaffe.

Se maskiner

Hvilken kaffeautomat skal vi vælge til vores virksomhed?

Kaffeautomat til kontor, kantine, hotel eller andet? Det kan være svært at finde den helt rigtige kaffeautomat til jeres behov. Her hos Krøjgaard Kaffe vil vi meget gerne gøre det nemt og overskueligt når I skal købe en kaffeautomat. Kontakt os og en medarbejder vil med glæde rådgive jer. Din virksomhed fortjener god kaffe – helt uden bøvl.

LÆS MEREKONTAKT OS

100%

Mulighed for komplet kaffeløsning

Er du på udkig efter kaffe til din kaffemaskine eller kaffeautomat? I vores webshop kan I handle kvalitetskaffe, te, tilbehør og meget mere til jeres kontor. Krøjgaard Kaffe kan tilbyde jer en komplet kaffeløsning. Se webshop her.

LÆS MEREKONTAKT OS

Lej din kaffeautomat

Vi både sælger og lejer kaffeautomater til flere arbejdspladser. Der er fordele ved at leje en kaffeautomat. Man bliver fri for at investere alle penge på en gang, da man her hos Krøjgaard Kaffe blot betaler en fast månedlig beløb. I kan helt selv bestemme I hvor lang tid I vil leje jeres kaffeautomat til virksomheden (MELLEM DIT OG DATO)

En af vores medarbejdere står klar til at sende jer et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS
Etna Dorado Espresso Medium

Service til kaffeautomat

Vi kan hjælpe med installation og vedligeholdelse af jeres kaffeautomat hvis I ønsker det.

En velfungerende kaffeautomat kræver normalt en god serviceaftale. Vi tilbyder forskellige serviceaftaler. Kontakt os, så finder vi en løsning der passer til jer.

LÆS MEREKONTAKT OS

Hvorfor skal Krøjgaard Kaffe leverer jeres kaffeautomat?

✅ Personlig betjening og hurtig svar på spørgsmål

✅Kaffe, kaffemaskiner, automater og service

✅Skarpe priser og komplette kaffeløsninger

Den bedste kaffeautomat til virksomheden…

Hvis jeres virksomhed leder efter en kaffeløsning er i sikkert interesseret i at kaffen skal smage fantastisk, men også være til at betale. Vi tilbyder maskiner der kan opfylde netop disse to behov. Det er afgørende at vælge den rigtige kaffeautomat der passer til netop jeres arbejdssituation. Hvis I f.eks. har et behov for en maskine med stor kapacitet og lækker espresso udvalg, kan OptiBean kaffeautomaten fra Animo være det rigtige valg for jer. OptiBean kværner selv bønnerne og laver kaffen på espressobryg. Vi har faktisk et stort udvalg af fuldautomatiske espressomaskiner/kaffeautomater. Se vores udvalg af forskellige kaffeautomater til jeres virksomhed her. Inden I vælger en maskine er I meget velkomne til at kontakte en af vores teknikere. De står klar til at hjælpe og kan hjælpe jer med at finde en maskine der føles helt rigtigt for jer.

 

Kaffeautomater priser

Prisen på virksomhedens kommende kaffeautomat er styret af flere parametre. Det følgende er værd at tænke over:
– Skal virksomheden have en serviceaftale? Dette kan have indvirkning på kaffeautomat priser.
– Hvor lang tid skal medarbejderne bruge på at rengøre kaffeautomater?
En af vores medarbejdere vil meget gerne komme med et uforpligtende tilbud til jer. Kontakt os her eller ring til (+45) 40 80 20 80

Kontakt os via kontaktformularen


    KaffeMaskinerServiceAndet