TE

Velsmagende te fra forskellige mærker

Te er en særlig drik. Med den simple blanding af vand og blade, formår te at skabe en stemning der gør livet en smule rigere. Te kan virke som et afslapningsmiddel, men med de rette ingredienser, også et opkvikningsmiddel.  Det er slet ikke så mærkeligt at te har været populært i tusinder af år.

Her på siden kan du få indblik i hvilke te produkter vi sælger. Vi er glade for te og derfor mener vi også at det vi sælger skal være af god kvalitet. Se et lille udvalg af vores mange smage:

Pickwick - Mango Te

Mango er dejlig og forfriskende. Pickwicks Mango Te byder netop på det samme. Bryg en læskende kop te med mangosmag, og forkæl jeres smagsløg.

Teen består b.la. af ægte mango, der gør det svært at få fat i noget bedre mangote.

Lipton - Vanilje Te

Blandt vores store udvalg af Lipton te, introducerer vi Lipton Vanilla. Den gode smag af vanilje i Liptons vanilje te, byder på en aromatisk og lækker smagshygge. Bryg en lækker drik på blot få minutter.

Teen er naturligvis også Rainforest Alliance certificeret.

Fredsted - Lakrids og Mint

Fredsteds urtete med lakrids og mint te giver en forfriskende og lækker smag. Teen vil tilfredsstille enhver lakridselskers lakridstrang.

Fredsted har lavet te i mere end 100 år. Siden 1917.

Ønsker I at handle te hos os?

Te med flere smagsindtryk 

Krøjgaard Kaffe ApS byder jeres virksomhed på flere forskellige lækre smage af te. Ovenfor har der blot været 3 eksempler, men vi forhandler mange flere slags spændende varianter.

Ved at oprette en firmakonto hos Krøjgaard Kaffe får du fordele som:

  • Gode priser på te
  • Betaling via faktura
  • Oprettelse af favoritlister
  • Inspiration til drikkevare til arbejdet
  • Og meget mere…