KAFFE

Kaffeleverandør til de danske virksomheder

En type kaffe kan give en masse muligheder. Flere forskellige kaffesorter kan give endnu flere muligheder. Hos Krøjgaard Kaffe kan jeres virksomhed få et bredt udvalg af kaffe fra forskellige verdensdele. Vi vægter kvaliteten af kaffen meget højt, for det er nemlig det der bidrager til den gode smagsoplevelse.

Har I prøvet nogle af de produkter vi forhandler?

Sæt et kort blik på et udpluk af de varer vi sælger her hos Krøjgaard Kaffe:

Java Colombia Blend. No 2

Denne kaffe er en sammensætning af forskellige kaffebønner fra Java, Colombia og Brasilien. Kaffeblandingen er b.la. opkaldt efter den Indonesiske Java bønne, som er særlig rig på planteolie. Dette giver kaffen en aromatisk og dejlig smagsoplevelse, idet den byder på en frisk syrlighed og svag røget smag.

Peter Larsens Java Colombia kommer også med en nøddeagtig smag, der fremhæver alle de andre nuancer i kaffen.

Kontorkaffe behøver ikke at være dårlig kaffe.

Sjælevarmer - Kaffe tilsat aroma

Et eksempel på en lidt mere speciel type kaffe vi sælger her hos Krøjgaard Kaffe, er Sjælevarmeren fra Peter Larsen (Hele bønner). Igennem ristningsprocessen har kaffebønnerne fået aromaer tilsat. Det giver duften og smagen af kokosnød, rom og en strejf af fløde.

Lyder kaffe og sommerforbindende ingredienser som en atypisk kombination? Prøv den! Det kan være at det bliver din nye ynglingskaffe på kontoret. En enkel kop kaffe som denne, kan give dagen på kontoret en ekstra pift.

Mountain Peru - Økologisk

Mountain Coffee producerer kaffe der er dyrket højt oppe. Mountain Peru er især anerkendt for dens fyldige, sødelige smag, som kommer af at kaffebuskene har haft en optimal placering og miljø.

Denne kaffe er til den der ønsker sig at fordybe sig i smagen – eller sit arbejde.

 

 

 

Ønsker I at handle kvalitetskaffe hos os?

Stort udvalg af kaffe til virksomheder

Vi elsker at levere skræddersyede kaffe- produkter og løsninger til vores kunder. Hvis det lyder som noget for jeres virksomhed er I meget velkomne til at kontakte os på info@k-kaffe.dk eller udfylde kontaktformularen her. Det tager blot 2 min at udfylde. Vi behandler jeres forespørgsel hurtigst muligt.

Herefter byder Krøjgaard Kaffe jeres virksomhed velkommen til vores online kaffe e-handel, ved at oprette en bruger til jer.

Som kunde hos Krøjgaard får du fordele som:

  • Tilbud på Kaffe
  • Betaling via faktura
  • Oprettelse af favoritlister
  • Og meget mere…
Læs mere